Minimum sanitarne – Dobra Praktyka Higieniczna

Minimum sanitarne – Dobra Praktyka Higieniczna

Minimum sanitarne – Dobra Praktyka Higieniczna

Minimum sanitarne inaczej nazywane Dobrą Praktyką Higieniczną. Szkolenie formie samodoskonalenia kierowanego przez Internet skierowane jest do osób biorących udział w przetwórstwie i obrocie środkami spożywczymi /w tym gastronomia/.

Cel szkolenia
Zapoznanie z podstawowymi zagadnieniami higieny niezbędnymi przy produkcji, przechowywaniu i obrocie środkami spożywczymi.

Dowiesz się o:
– źródłach zanieczyszczeń mikrobiologicznych i chemicznych żywności,
– zapobieganie zatruciom pokarmowym,
– zasadach higieny zakładu i personelu.

Jak wygląda szkolenie?
Samo szkolenie jest naprawdę bardzo prosty. W całości zapoznajesz się z nim przez Internet. Takie rozwiązanie niesie ze sobą wiele korzyści:

– rozpoczynasz szkolenie kiedy masz na to ochotę.
– przechodzisz przez kolejne jego wątki również według Twojego uznania.
– czas, który chcesz na niego poświęcić – zależy tylko i wyłącznie od Ciebie.
– zakończeniu szkolenia i zaliczeniu testu otrzymasz od nas Zaświadczenie.
– zaświadczenie powinno być przechowywane w aktach osobowych pracownika.

ZOBACZ OKAZJĘ>>>

KOMENTARZE

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this:
Przeczytaj inne:
Nowoczesne kosmetyki naturalne

Nowoczesne kosmetyki naturalne Sklep internetowy

Zamknij